Bemanningsföretag i Sala

Annons:
Personal och lediga jobb i Sala - här guidar vi dig till olika bemanningsföretag i Sala som du kan ta kontakt med när du letar efter lediga jobb i Sala eller bemanningsföretag i Sala inom lager, industri, förskola, ekonomi, restaurang, vård och butik. Genom att använda sig av personal från ett bemanningsföretag i Sala kan man snabbt, enkelt och billigt öka sitt företags personalstyrka i Sala under perioder då det behövs. Sammanlagt finns det just nu 2 olika bemanningsföretag och andra företag inom rekrytering och bemanning i Sala att välja mellan när du behöver ta in personal eller letar efter lediga jobb i Sala.
Annons:

Rekrytering och bemanningsföretag i Sala

Nedanför presenterar vi vår lista över alla bemanningsföretag i Sala samt andra typer av företag inom rekrytering och bemanning i Sala.

Arbetsförmedlingen
Gilleg. 3
733 30 SALA


Pss Bemanning AB
Apollogatan 5
733 40 Sala


Lediga jobb i Sala

Om du letar efter nytt jobb Sala så kan flera av bemanningsföretagen från listan hjälpa dig med att hitta lediga jobb i Sala. Vi rekommenderar att du tar kontakt med några olika rekryteringsföretag eller bemanningsföretag i Sala från listan ovan.
Annons:

Bemanningsfakta om Sala

Sammanlagt kan man i Sala hitta minst ett företag inom rekrytering, personal och bemanning, nedan hittar du en del allmän information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Titta hit här om du är intresserad av att veta mer om Sala förutom om bemanningsföretag och lediga jobb i Sala.

Totalt hittade vi 2 olika bemanningsföretag i Sala som kan hjälpa dig hitta lediga jobb i Sala eller resurser eller personal som kan bemanning i Sala inom lager, industri, förskola, ekonomi, restaurang, vård och butik.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta bemanningsföretag

Nedan följer slumpade orter där du kan hitta lediga jobb och bemannningsföretag som kan hjälpa dig med att hitta personal, jobb och bemanning.