Bemanningsföretag i Karlshamn

Annons:
Personal och lediga jobb i Karlshamn - här guidar vi dig till olika bemanningsföretag i Karlshamn som du kan ta kontakt med när du letar efter lediga jobb i Karlshamn eller bemanningsföretag i Karlshamn inom lager, industri, förskola, ekonomi, restaurang, vård och butik. Genom att använda sig av personal från ett bemanningsföretag i Karlshamn kan man snabbt, enkelt och billigt öka sitt företags personalstyrka i Karlshamn under perioder då det behövs. Sammanlagt finns det just nu 8 olika bemanningsföretag och andra företag inom rekrytering och bemanning i Karlshamn att välja mellan när du behöver ta in personal eller letar efter lediga jobb i Karlshamn.
Annons:

Rekrytering och bemanningsföretag i Karlshamn

Nedanför presenterar vi vår lista över alla bemanningsföretag i Karlshamn samt andra typer av företag inom rekrytering och bemanning i Karlshamn.

Arbetsförmedlingen
Stadsportsg. 9
374 38 Karlshamn


Bergsäker AB
Drottningg. 51 A
374 36 Karlshamn


Kostnads Konsulterna I Blekinge Ek. För.
Vekerumsv. 251
374 93 KARLSHAMN


Manpower
Biblioteksgatan 9
374 35 KARLSHAMN


Public Telemarketing Sweden AB
S. Stärnöv. 52
374 31 KARLSHAMN


Samhall AB
V. Kajen 8
374 31 KARLSHAMN


Spectrum Technology AB
Sömnadsv. 15
374 32 Karlshamn


Synsam Personal AB
Drottningg. 58
374 36 Karlshamn


Lediga jobb i Karlshamn

Om du letar efter nytt jobb Karlshamn så kan flera av bemanningsföretagen från listan hjälpa dig med att hitta lediga jobb i Karlshamn. Vi rekommenderar att du tar kontakt med några olika rekryteringsföretag eller bemanningsföretag i Karlshamn från listan ovan.
Annons:

Bemanningsfakta om Karlshamn

Sammanlagt kan man i Karlshamn hitta minst ett företag inom rekrytering, personal och bemanning, nedan hittar du en del allmän information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Titta hit här om du är intresserad av att veta mer om Karlshamn förutom om bemanningsföretag och lediga jobb i Karlshamn.

Totalt hittade vi 8 olika bemanningsföretag i Karlshamn som kan hjälpa dig hitta lediga jobb i Karlshamn eller resurser eller personal som kan bemanning i Karlshamn inom lager, industri, förskola, ekonomi, restaurang, vård och butik.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta bemanningsföretag

Nedan följer slumpade orter där du kan hitta lediga jobb och bemannningsföretag som kan hjälpa dig med att hitta personal, jobb och bemanning.